Forfatter
Tittel Hva og når skal vi spise?
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæring sbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæring skunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæring sdebatten.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 cam a22 c 4500
*00189517
*00520220801160404.0
*007ta
*008220511s2022 no e ||||||0| 0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788284370057$cNkr 399.00$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBA)0655984
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a613.2$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aKolby, Marit$d1975-$0(NO-TrBIB)1651822496946$4aut$811$81
*24010$aHva og når skal vi spise?
*24510$aHva og når skal vi spise?$cMarit Kolby
*250 $a1. utgave
*264 1$a[Stavanger]$bFrisk$c[2022]
*300 $a192 sider
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*386 $mKjønn$af$811
*520 $aDet var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæring sbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæring skunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæring sdebatten.
*65017$aErnæring $gkosthold$0(NO-OsBA)1112822$2bibbi$9nob
*65017$aErnæring $gkosthald$0(NO-OsBA)1112822$2bibbi$9nno
*7001 $aKolby, Marit$d1975-$0(NO-TrBIB)1651822496946$tHva og når skal vi spise?
*8521 $h613.2$iK
*85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/75751dec-09d8-46f7-ad50-739bc4c5e397/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/75751dec-09d8-46f7-ad50-739bc4c5e397/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening