Mikromarc websøk

Lett og godt fra det globale kjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Lett og godt fra det globale kjøkken
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • q641.563 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • cop. 1999
Noter
  • Utgangspunktet for denne kokeboken er smaksrike og lettlagde retter med et lavt fettinnhold. Enten man er svak for sjokoladedesserter eller eksotiske, krydrede retter, finner man dem her. Presentasjonen av disse 150 lettlagde rettere er inndelt i avsnitt med hovedoppskrifter og med variasjoner. Den inneholder kjente oppskrifter fra mange land, og oppskrifter som aldri har vært offentliggjort før. Grunnleggende fremgangsmåter er presenteres med trinn-for-trinn fotografier. Hver oppskrift har en oversikt over mengden av fett, kolesterol, kalorier og salt. Boken har også et kapittel med illustrert menyforslag. Gjennomillustrert med fotografier i farger. Konsulent for denne norske utgaven har vært Marianne Almstrøm Rykke. Med register.
ISBN
  • 82-512-0548-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam a22     4c 4500
*00138578
*00520211217125626.0
*007t|
*008990120b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a82-512-0548-4$qib.$cNkr 339.00
*035  $a(BIBBI)0101574
*041  $heng
*082  $a641.563
*090  $bq$c641.563$dK
*1001 $aKreitzman, Sue$jam.
*24510$aLett og godt fra det globale kjøkken$cSue Kreitzman ; oversatt av Kari W. Ulrichsen ; konsulent: Marianne Almstrøm Rykke
*2461 $aThe low fat cokkbook$iOriginaltittel
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$ccop. 1999
*300  $a165 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOriginaltittel: The low fat cookbook
*5208 $aUtgangspunktet for denne kokeboken er smaksrike og lettlagde retter med et lavt fettinnhold. Enten man er svak for sjokoladedesserter eller eksotiske, krydrede retter, finner man dem her. Presentasjonen av disse 150 lettlagde rettere er inndelt i avsnitt med hovedoppskrifter og med variasjoner. Den inneholder kjente oppskrifter fra mange land, og oppskrifter som aldri har vært offentliggjort før. Grunnleggende fremgangsmåter er presenteres med trinn-for-trinn fotografier. Hver oppskrift har en oversikt over mengden av fett, kolesterol, kalorier og salt. Boken har også et kapittel med illustrert menyforslag. Gjennomillustrert med fotografier i farger. Konsulent for denne norske utgaven har vært Marianne Almstrøm Rykke. Med register.
*65017$aHelsekost$gmatlaging$2BS$2BS
*65027$aSlankekost$gmatlaging$2BS$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex2Tilgjengelig Surnadal bibliotek641.563 K