Forfatter
Tittel Herlig glutenfritt: forretter, hovedretter, desserter, brød
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og bakverk, alt helt glutenfritt. Man kan enten sette sammen menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, eller benytte seg av forfatterens ferdige menyforslag bakerst i boken. Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidligere utgitt boken ”Godt uten gluten” (2010).
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam a22 4c 4500
*00151019
*00520211217125613.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-34482-5$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(BIBBI)0273683
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.563$25
*090 $c641.563$dH
*1001 $aEkstrand Hemmingsson, Elisabeth$d1948-$jsv.
*24510$aHerlig glutenfritt$bforretter, hovedretter, desserter, brød$cElisabeth Ekstrand Hemmingsson ; [norsk oversettelse: Monica Faye]
*2461 $aBjud glutenfritt$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2011
*300 $a158 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Bjud glutenfritt
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aBoken inneholder oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og bakverk, alt helt glutenfritt. Man kan enten sette sammen menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, eller benytte seg av forfatterens ferdige menyforslag bakerst i boken. Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidligere utgitt boken ”Godt uten gluten” (2010).
*65017$aGlutenfri kost$gmatlaging$2BS$2BS
*700 $aFaye, Monica$eoversetter$4trl$jn.
*900 $aHemmingsson, Elisabeth Ekstrand$zEkstrand Hemmingsson, Elisabeth$9nor
*950 $aCøliaki$xErnæring$zGlutenfri kost$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening